Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Açtığım Konuları Göremiyorum

4 posters
YazarMesaj
נυѕтιη ßιєвєя
Bükücü
Bükücü
נυѕтιη ßιєвєя

Su Kabilesi

Açtığım Konuları Göremiyorum Empty
MesajKonu: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyCuma Ocak 29, 2010 11:09 am

Dün 2 tane konu açmıştım. Sonra, bu gün yeniden konu açmak için foruma girdiğimde açtığım 2 konuyuda bulamadım. Buda şikayetler konusuna açtığım 2. konu Açtığım Konuları Göremiyorum 188806 İnşallah bu konu tutar ya. Ama en çok dün açtığım konuya üzüldümm Hollywood yıldızları'nda Avatar'da vardı. Onu anlatmıştım ama konu ''puff'' oldu. Açtığım Konuları Göremiyorum Icon_sad Açtığım Konuları Göremiyorum Icon_cry

En son ♫_¢¡l€k€$ tarafından Cuma Ocak 29, 2010 1:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Başlık düzeltildi...)
Firebender
Prens
Prens
Firebender

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyCuma Ocak 29, 2010 11:49 am

Açtıgın Konu The Last Airbender Kategorisine taşınmış :

https://avatarfanturkiye.yetkin-forum.com/the-last-airbender-son-hava-bukucu-f9/avatar-2-kez-yaynland-t2066.htm

Ben Tasımadım ama Açtığım Konuları Göremiyorum 902887
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyCuma Ocak 29, 2010 12:52 pm

Ben taşıdım Açtığım Konuları Göremiyorum 360777.

(Ayrıca konu isminin baş harfleri büyük olmalı Açtığım Konuları Göremiyorum 415780. Şikayet konusu olsa bile Açtığım Konuları Göremiyorum 434163.)
http://www.avatarfan.blogcu.com
נυѕтιη ßιєвєя
Bükücü
Bükücü
נυѕтιη ßιєвєя

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyCuma Ocak 29, 2010 1:21 pm

Ee, peki diğeri. Bu arada bütün isimleri büyük yazarsam yazım yanlışı olur diğe düşündüm. Taşıyınca haber verin lütfen.
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyCuma Ocak 29, 2010 1:45 pm

Ama herkes konularını kaybedip böyle şikayet edecekse Açtığım Konuları Göremiyorum 188806...

''Arama'' gibi pek zahmetli olmayan bir iş yapabilirsin. Anasayfanın yanındaki kapının yanındaki SSS'in yanındaki Arama'ya bas ve konunun başlığını yaz Açtığım Konuları Göremiyorum 62367.

Ayrıca konu başlığındaki bütün kelimelerin baş harfleri büyük olacak. Bağlaç, edat vs. farketmez Açtığım Konuları Göremiyorum 601755.
http://www.avatarfan.blogcu.com
Arien
Arien

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyC.tesi Ocak 30, 2010 4:18 pm

Arkadaşlar konular puff diye toz olup uçmaz..Bir arama yaparsanız bulursunuz,bulamazsanız ozaman bir özel mesaj ile sorabilirsiniz..Perşembeye kadar yokum bu konuda herşeyi Aylin'e bırakıyorum,görüşmek üzere Gülümse
נυѕтιη ßιєвєя
Bükücü
Bükücü
נυѕтιη ßιєвєя

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyC.tesi Ocak 30, 2010 6:56 pm

Eğer özel mesaj atma gibi bir yeteneğim olsaydı atardım ki konuyu istemeyerek açtım, msnde de Aylin de yoktu. Ayrıca, konuların ''Puff'' diğe uçup gitmediğini bende biliyorum. Bilgisayarım bozuk. Zaten siteye bile zar zor giriyorum. Arama butonuna bastım ama benim salak Şaziye kafayı yediği için 2 saatte yükleyemedi. Son açtığım konuyu açarken bile yazıyı kopyaladım. Hani belki yayınlamaz diğe. Konunun taşındığını bilmiyordum. Benim hatam değil (şaziyenin hatası Very Happy ). Neyse, size de rahatsızlık verdim, özür dilerim. Mümkünse konu ya silinsin ya da lütfen kilitlensin Wink.
Arien
Arien

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Açtığım Konuları Göremiyorum   Açtığım Konuları Göremiyorum EmptyPtsi Şub. 01, 2010 5:47 pm

Bizde kötü birşey demedikki sadece normal olan şeyleri söyledik..herneyse konu kapandığına göre işte buyrun kilit Smile

Açtığım Konuları Göremiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası