Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Forumun Enlerini Seçelim

+7
Vanex Donna
נυѕтιη ßιєвєя
Arien
ahMet
Ramses
Tophrak
11 posters
YazarMesaj
Tophrak
Prenses
Prenses
Tophrak

Toprak Krallığı

Forumun Enlerini Seçelim Empty
MesajKonu: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 12:34 pm

Bu fikir yatakta pineklerken aklıma geldi Forumun Enlerini Seçelim Icon_geek Bence forumun enlerini seçelim.Şimdi aşağıda anlatmaya başlıyım :

Önce Forumun enleri diye bir kategori ya da forum herneyse açılır.Ondan sonra Adminler hangi konularda enler olucak belirler.Örn:
En Paylaşımcı
En Komik
En Gereksiz Konuları Paylaşan(Hep iyi kategori olmasın)
En İyimser
En Türkçeyi katleden
Falan...

Sonra adminler hepsine bir ödül biçer.Mesela en paylaşımcıya +50 bükme gücü.Tabi ki olumsuz yönde olanlardan bükme gücü düşülcek.Gereksiz konuları paylaşan -25 bükme gücü.Enler kategorisinde yarışacak üyeleri admin belirlesin.Bizde oy kullanalım.Şöyle ki:
Hangisi En Komik Üye:
Üye F
Üye B
Üye FB( Forumun Enlerini Seçelim 434163 )

Böylece üyeleri paylaşıma ve kurallara uymaya teşvik etmiş oluruz.Eğer adminlere çok iş oluyor denirse adminler bir grup kurar da öyle yaparız.Bence iyi bir fikir.Sizce nasıl bilemem tabi Forumun Enlerini Seçelim 415780

Ramses
Prens
Prens
Ramses

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 3:19 pm

Anladığım kadarıyla +50 bükme gücü istiyorsun en paylaşımcı kişilerden biri olarak. Forumun Enlerini Seçelim 902887 İlginç bir fikir.
Tophrak
Prenses
Prenses
Tophrak

Toprak Krallığı

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 4:06 pm

ramses demiş ki:
Anladığım kadarıyla +50 bükme gücü istiyorsun en paylaşımcı kişilerden biri olarak. Forumun Enlerini Seçelim 902887 İlginç bir fikir.
Açıkçası aklımdan geçmemişti.Ama iyiymiş Forumun Enlerini Seçelim 902887
ahMet
Bükücü
Bükücü
ahMet

Toprak Krallığı

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 5:05 pm

iyiymiş... bence olsun Forumun Enlerini Seçelim Icon_biggrin
Bükücü
Bükücü

Nerden : marsa git ordan sağa dön 2 milyon yıldız geç işte orasıdır XD
Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 6:25 pm

ben galiba biraz garibim Smile
forumun en gariplerindenim ayöylegüldümkigözler
Arien
Arien

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 8:21 pm

Diğer konuya ve buna yanıt veremiyorum yine çünkü tatileeeeeeeeee gidiyorum...Pek sık giremeyeceğim foruma,Ayloş bakıcak işlerime..Ama dönüşte birşeyler düşünebiliriz,diğer konu ve bu konu hakkında..Kendnize ciici bakın,iyi vakit geçirin,görüşmek üzere Smile
נυѕтιη ßιєвєя
Bükücü
Bükücü
נυѕтιη ßιєвєя

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyÇarş. Haz. 30, 2010 9:10 pm

Bence güzel fikir Smile
Vanex Donna
Prenses
Prenses
Vanex Donna

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyPerş. Tem. 01, 2010 10:16 am

Bence de iyiymiş..Uygulamaya geçirelim derim gerçekten güzel fikriyat Smile
http://merlinfan.meabout.com
ƒιяє ℓσя∂ αzυℓα
Bükücü
Bükücü
ƒιяє ℓσя∂ αzυℓα

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyPerş. Tem. 01, 2010 11:42 am

Bence de olsun ya zevkli olur Very Happy
http://www.avatardortelement.my-goo.com
Ay'ın Ruhu
Müstakbel Prenses
Müstakbel Prenses
Ay'ın Ruhu

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyPerş. Tem. 01, 2010 12:11 pm

Aynen değişik bir uygulama bence de seçelim..Yanlız ban bir yeri anlamadım bunları her hafta mı seçeceğiz yoksa sürekli aynı kişiler mi? Mesela biz eski sitede her hafta en çok meşaz yazana ödül verirdik yine o şekilde mi seçeceğiz?
http://merlinfan.meabout.com
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyPerş. Tem. 01, 2010 8:22 pm

Darq_Rose demiş ki:
Diğer konuya ve buna yanıt veremiyorum yine çünkü tatileeeeeeeeee gidiyorum...Pek sık giremeyeceğim foruma,Ayloş bakıcak işlerime..Ama dönüşte birşeyler düşünebiliriz,diğer konu ve bu konu hakkında..Kendnize ciici bakın,iyi vakit geçirin,görüşmek üzere Forumun Enlerini Seçelim Icon_smile

Hey ama benim bundan haberim yoktu Forumun Enlerini Seçelim 434163. Ya ama yeni kategori işleri bana kaldı şimdii Forumun Enlerini Seçelim 665357 Neyse forumunun en mızmızı seçilmemek adına Hazal'a yönelik yaptığım konuşmayı burada sonlandırıyorum. Cümlemin güzelliğinede dikkat çekmek istiyorum Forumun Enlerini Seçelim 415780.

Beğendim bu fikri. Bence herkes katılabilsin bu enlere. Enleride sadece adminler değil üyeler oy kullanarak seçsin. Ama nasıl olacak şimdi bu. Çok karışık nasıl seçeceğiz... Fikir bulayım geliyorum Forumun Enlerini Seçelim 434163.

Tamam o zaman. Forumun enleri diye bir kategori açalım. Zaten justin manyağı bir üyemizin önerisi üzerine forum kategorilerinin sayısını arttırmayı planlıyorduk. Bunuda kategorilere ekleyebiliriz. Sonra her en için bir konu açarız ve seçimlerini orada yaparız. Ama ben kötü en istemem Forumun Enlerini Seçelim 434163. İnsanların kalbi kırılır. Sonuçta herkesin güzel bir yönü var. Güzel yönleri en olarak alabiliriz (En olarak almak Forumun Enlerini Seçelim 434163). Sonra bu enleri isteyenlerin profilinde nickinin altına yazabilirim. Ya da özel bir profil oluştururuz. "Forumun" diye. Zorunlu olmaz. Karşısına en çok ne olduğunuzu yazarım. Mesela, Forumun: En Komiği
gibi... Forumun Enlerini Seçelim 601755

Amaaa...enlere bükme gücü vermem Forumun Enlerini Seçelim 434163. Forumun en çok konu başlayanına neden bükme gücü vereyim ki? Zaten yapacağımız yarışmalarda en çok konu açanlara, en çok mesaj yazanlara bükme gücü gibi ödüller verilecek. İki kere bükme gücü saçma olur Forumun Enlerini Seçelim 601755. Sadece eğlence için bu seçimleri yaparız.

Herkes bu fikri sevdiğine göre bence uygulamalıyız. Yeni kategoriler açıldığında bu kategoriyede yer vereceğim Forumun Enlerini Seçelim 980192.
http://www.avatarfan.blogcu.com
Firebender
Prens
Prens
Firebender

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyPerş. Tem. 01, 2010 8:31 pm

Ben bi keresinde böyle bi yarışma konusu açmıştım ama forumda kimse görmeden sildim Forumun Enlerini Seçelim 902887 Bence güzel olur herkes bi konuda enlerini söyler. Ama birkişinin kategorilere ayırması lazım mesela

En komik
En Şımarık
En verimli
En Sinirli Razz vs
Arien
Arien

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim   Forumun Enlerini Seçelim EmptyCuma Tem. 02, 2010 11:34 am

Heyyt Akşehir'den sevgiler...Ayloş denk gelirsek yardım ederim merak etme,hergün 2saat net cafelerde sürünicim...Fikir güzel,Ayloş öpüldün caneem Razz

Forumun Enlerini Seçelim
1 sayfadaki 1 sayfası