| Forumun Enlerini Seçelim | |
|
+7Vanex Donna נυѕтιη ßιєвєя Arien Avatargoma32 ahMet Ramses Tophrak 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Tophrak Prenses
| Konu: Forumun Enlerini Seçelim Çarş. Haz. 30, 2010 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Ramses Prens
| Konu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim Çarş. Haz. 30, 2010 3:19 pm | |
| Anladığım kadarıyla +50 bükme gücü istiyorsun en paylaşımcı kişilerden biri olarak. İlginç bir fikir. | |
|
| |
Tophrak Prenses
| |
| |
ahMet Bükücü
Mesaj Sayısı : 173 Kayıt tarihi : 22/12/08 Yaş : 32 Nerden : hayat sokaklarda be kardeşim :P
| Konu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim Çarş. Haz. 30, 2010 5:05 pm | |
| iyiymiş... bence olsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1136 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 27 Nerden : marsa git ordan sağa dön 2 milyon yıldız geç işte orasıdır XD
| Konu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim Çarş. Haz. 30, 2010 6:25 pm | |
| ben galiba biraz garibim forumun en gariplerindenim | |
|
| |
Arien Avatar
Mesaj Sayısı : 4321 Kayıt tarihi : 06/04/09 Yaş : 31 Nerden : Bursa
| |
| |
נυѕтιη ßιєвєя Bükücü
Mesaj Sayısı : 561 Kayıt tarihi : 21/12/08 Yaş : 28 Nerden : Nereye!!!!
| Konu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim Çarş. Haz. 30, 2010 9:10 pm | |
| Bence güzel fikir | |
|
| |
Vanex Donna Prenses
Mesaj Sayısı : 1431 Kayıt tarihi : 17/12/08 Yaş : 29 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim Perş. Tem. 01, 2010 10:16 am | |
| Bence de iyiymiş..Uygulamaya geçirelim derim gerçekten güzel fikriyat | |
|
| |
ƒιяє ℓσя∂ αzυℓα Bükücü
| |
| |
Ay'ın Ruhu Müstakbel Prenses
Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 23/12/08 Yaş : 27 Nerden : Ay :D
| Konu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim Perş. Tem. 01, 2010 12:11 pm | |
| Aynen değişik bir uygulama bence de seçelim..Yanlız ban bir yeri anlamadım bunları her hafta mı seçeceğiz yoksa sürekli aynı kişiler mi? Mesela biz eski sitede her hafta en çok meşaz yazana ödül verirdik yine o şekilde mi seçeceğiz? | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Forumun Enlerini Seçelim Perş. Tem. 01, 2010 8:22 pm | |
| - Darq_Rose demiş ki:
- Diğer konuya ve buna yanıt veremiyorum yine çünkü tatileeeeeeeeee gidiyorum...Pek sık giremeyeceğim foruma,Ayloş bakıcak işlerime..Ama dönüşte birşeyler düşünebiliriz,diğer konu ve bu konu hakkında..Kendnize ciici bakın,iyi vakit geçirin,görüşmek üzere
Hey ama benim bundan haberim yoktu . Ya ama yeni kategori işleri bana kaldı şimdii Neyse forumunun en mızmızı seçilmemek adına Hazal'a yönelik yaptığım konuşmayı burada sonlandırıyorum. Cümlemin güzelliğinede dikkat çekmek istiyorum . Beğendim bu fikri. Bence herkes katılabilsin bu enlere. Enleride sadece adminler değil üyeler oy kullanarak seçsin. Ama nasıl olacak şimdi bu. Çok karışık nasıl seçeceğiz... Fikir bulayım geliyorum . Tamam o zaman. Forumun enleri diye bir kategori açalım. Zaten justin manyağı bir üyemizin önerisi üzerine forum kategorilerinin sayısını arttırmayı planlıyorduk. Bunuda kategorilere ekleyebiliriz. Sonra her en için bir konu açarız ve seçimlerini orada yaparız. Ama ben kötü en istemem . İnsanların kalbi kırılır. Sonuçta herkesin güzel bir yönü var. Güzel yönleri en olarak alabiliriz (En olarak almak ). Sonra bu enleri isteyenlerin profilinde nickinin altına yazabilirim. Ya da özel bir profil oluştururuz. "Forumun" diye. Zorunlu olmaz. Karşısına en çok ne olduğunuzu yazarım. Mesela, Forumun: En Komiği gibi... Amaaa...enlere bükme gücü vermem . Forumun en çok konu başlayanına neden bükme gücü vereyim ki? Zaten yapacağımız yarışmalarda en çok konu açanlara, en çok mesaj yazanlara bükme gücü gibi ödüller verilecek. İki kere bükme gücü saçma olur . Sadece eğlence için bu seçimleri yaparız. Herkes bu fikri sevdiğine göre bence uygulamalıyız. Yeni kategoriler açıldığında bu kategoriyede yer vereceğim . | |
|
| |
Firebender Prens
Mesaj Sayısı : 2328 Kayıt tarihi : 16/12/08 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| |
| |
Arien Avatar
Mesaj Sayısı : 4321 Kayıt tarihi : 06/04/09 Yaş : 31 Nerden : Bursa
| |
| |
| Forumun Enlerini Seçelim | |
|