| Herkez OKUSUN...! | |
|
+6Avatargoma32 Arien Ramses Ay'ın Ruhu keşiş aang SilentMan 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
SilentMan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 18/07/10 Yaş : 30 Nerden : Cehennemden
| Konu: Herkez OKUSUN...! Paz Tem. 18, 2010 8:05 pm | |
| Size Önerecek Olursam Bir 10 TL verip 1 Yıllığına sitemizin adını www...com olarak yapabiliriz. Ve Bu tema gözlerimi alıyor Bakamıyorum , temada değişiklik çok iyi olur bence. -Site Logosu Oldukça Güzel Lafım Yok -Forum Kirliliği için imzaların boyutları küçük olmalı. -Bazı Kategoriler genişletilmeli. -Yeni Mesaj Var , Yok Gibi Resimler Değiştirilebilir. -Ve Lütfen En Önemlisi "V" yerine "w", "k" yerine "q" kullanmayınız. | |
|
| |
keşiş aang Vatandaş
Mesaj Sayısı : 679 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 29 Nerden : Malfoy Malikanesi
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Tem. 25, 2010 7:10 pm | |
| çok iyi bir öneri bence onaylıyorum bunu umarım prens/prenses görür bünü | |
|
| |
Ay'ın Ruhu Müstakbel Prenses
Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 23/12/08 Yaş : 27 Nerden : Ay :D
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Tem. 25, 2010 7:32 pm | |
| Birşey söyleyeceğim paradan falan böyle dediğimi düşünmeyin ama .. .com'lu site olsak nolur,olmasak nolur...Öyle de aynı kalacağız böyle de,BENCE fazla gerekli birşey değil.Şahsi düşüncem bu,siz ne dersiniz bilemem. Ama diğer konulara gelince (w ler falan)onları fazla yapan zaten yokta,haklısın yanı. | |
|
| |
Ramses Prens
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Tem. 25, 2010 7:36 pm | |
| Temayla Aylin çok uğraştı öyle deme bence Sitenin com şeklini alması bencede çok bi değişiklik ifade etmez... Adminlere kalmış... Kategorilerin genişletilmesini biraz daha açıklarsan iyi olur... Benim anladığım sırf avatar üzerinde değil her konuda çalışmasını istediğin q ve w larda haklısın... | |
|
| |
SilentMan Yeni Üye
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Tem. 25, 2010 7:49 pm | |
| Anlayışınız için teşekkürler 4.sezon çıkmazsa zaten bu sitede avatar gibi yatar | |
|
| |
Ramses Prens
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Tem. 25, 2010 7:54 pm | |
| Dur yahu Avatar daha yatmadı | |
|
| |
Arien Avatar
Mesaj Sayısı : 4321 Kayıt tarihi : 06/04/09 Yaş : 31 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 8:24 am | |
| | |
|
| |
Ramses Prens
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 10:27 am | |
| Bu yarışma canlandırdı ama ben artık her konuya yorum yazamıyorum Ya mesaj yazma ya da hikaye ve imza yapma tarzı yarışmalar oluyor. Yeni bir yarışma bulsak olmazmı? Herkesin becerebileceği. Şahsen artık gevezelik limitlerime ulaşmaktayım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1136 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 27 Nerden : marsa git ordan sağa dön 2 milyon yıldız geç işte orasıdır XD
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 10:40 am | |
| valla hepsini yarışma yapıo | |
|
| |
Arien Avatar
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 1:23 pm | |
| | |
|
| |
Firebender Prens
Mesaj Sayısı : 2328 Kayıt tarihi : 16/12/08 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 1:35 pm | |
| com'lu site açacaksak avatar sitesine değmez bence Genel bi Forum açacaksak yapılmalı öyle birsey. Eminim üye sıkıntısı cekilmez öyle birsey olsa...
Tema Konusunda Hak veriyorum bi kere Arka plan beyazdan başka bi renk yapılmamalı bence. Mesela ben maviyle yazardım simdi yazmak istemiyorum cünkü kötü gözüküyor ama yazmak zorundayım. Kırmızı ile yazanlar zaten hiç anlasılmıyor. Bence en azından arka plan düzeltilmeli.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1136 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 27 Nerden : marsa git ordan sağa dön 2 milyon yıldız geç işte orasıdır XD
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 2:04 pm | |
| ben gayet memnunum hazal abla | |
|
| |
SilentMan Yeni Üye
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 2:55 pm | |
| Tamam sorun etmeyin bu kadar Bu arada yeni site demişken mybb vbulletin,php,asp gibi diller bilen varmıki bu sitede? :=) Sanmıyorum ama bu sitedekiler özelliklede aylinin yeni site açacağını sanmam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 6:20 pm | |
| buradan memmnunum ben | |
|
| |
Arien Avatar
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 8:26 pm | |
| Renk uyumuna dikkat etmeye çalıştık ve temadaki herşeyin uyumlu olmasına tabi..Ama madem temadan memnun değiliz bir düzenleme yapılabilir belki.. | |
|
| |
SilentMan Yeni Üye
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Ptsi Tem. 26, 2010 8:29 pm | |
| Yok canım estağfurullah , bir üye için tema değiştirmeyin. Sorunumu yanlış bir biçimde belirttiysem af ola Temanın değişmesi fikrine benden başka katılan arkadaşlarımın öneriside , olursa o zaman değiştirebilirsiniz , tabi değiştirmeyedebilirsiniz size kalmış bir görüştür. | |
|
| |
Arien Avatar
| |
| |
Firebender Prens
Mesaj Sayısı : 2328 Kayıt tarihi : 16/12/08 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| |
| |
Arien Avatar
| |
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Salı Tem. 27, 2010 1:05 pm | |
| Vay be... Hazal öyle bir konuştun ki benim diyebileceğim birşey kalmadı Bu yüzden konuşmamı kısa keseceğim -Ve Lütfen En Önemlisi "V" yerine "w", "k" yerine "q" kullanmayınız.Kurallarda "Türkçemizi düzgün kullanmaya dikkat edelim" diye bir madde var. Türkçede q ve w harfleri olmadığına göre bu kural bu harflerin kullanımını yasaklıyor. Yasaklıyor derken yabancı dil kelimelerde kullanılabilir. Ama k yerine q, v yerine w kullanmak yasaktır. Bunu yapan üyelerin mesajlarındaki bu harfleri düzeltirim. Eğer anlamazsa özel mesajdan kuralı hatırlatırım. Hayır efendim bana ne ben kullanıcam o harfleri diyenini görmedim -Forum Kirliliği için imzaların boyutları küçük olmalı.Forum kirliliği önlemek için demek istedim sanırım Kurallarda "İmza ve Avatarlar" bölümünde bununla ilgili bir madde var: Fazla uzun ve forum düzenini bozan imzalar kullanmayalım. Zaten dikkat edersen imzalarında büyük resimler kullanan üyeleri göremezsin. Büyük resim kullanan varsa ben o resmi alıp boyutunu forum düzenini bozmayacak şekilde küçültüp koyuyorum. Üyenin ruhu duymuyor . -Site Logosu Oldukça Güzel Lafım Yok.Beğenmene sevindim . Bu tema gözlerimi alıyor Bakamıyorum , temada değişiklik çok iyi olur bence.Sana katılan üyeler varsa biz yine uğraşıp yeni bir tema yaparız. Sorun olmaz benim için. Ama eğer Hazal kafayı yerse ve tek admin olarak kalırsam sizi suçlarım . -Bazı Kategoriler genişletilmeli. Ne demek istediğini anladım. Seninle aynı görüşteyim. Yeni kategoriler eklemek için Hazalla bugün konuşacağım. Birlikte konuşup forum içeriğini genişletiriz. -Yeni Mesaj Var , Yok Gibi Resimler Değiştirilebilir.Hazal haklı, kafanı kırabilirim bu yorum yüzünden . Şaka tabii ki. Görüşlerinizi bildirmekte özgürsünüz. Ama bu önerinin dikkate alınacak bir tarafı yok. Neresini beğenmedin, yeni resimler nasıl olsun falan anlatsan daha iyi olurdu. Size Önerecek Olursam Bir 10 TL verip 1 Yıllığına sitemizin adını www...com olarak yapabiliriz.Gerek yok Forumu bu haliyle seviyorum ben. Avatar bitince forum yatar diye düşünüyorsunuz ama forum kategorileri genişletilecek. Forum sadece avatara dayalı olmayacak. Yeni bir genel forum açmak mantıklı. Ama bu forumda herkesin emeği var. Üye olupta hiç mesaj yazmayan bir üyenin bile katkısı var: üye sayısını artırmak Bütün bunlara tekrar sırtımızı dönüp yeni bir forum açamayız bence | |
|
| |
SilentMan Yeni Üye
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Ağus. 15, 2010 12:44 am | |
| Öncelikle tüm söylediklerime anlayış gösterdiğiniz için teşekkürler siteyi fazla ziyaret etme imkanım olmuyor , yeni mesaj var , yeni mesaj yok derken iconlarını kastetmiştim | |
|
| |
Fıre Lord Ozai Bükücü
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Ağus. 15, 2010 9:52 am | |
| Tema gözlerinimi alıyor :p birincisi tema bana göre çok güzel acayip bir emek var ayrıca her temaya bakamayan üye için tema değiştireceksek çok işimiz var. www. com olayına gelince bence böle iyi parasında değiliz zaten 10 tl nedirki hiç önemli değil ama bence gerek yok kategorilerimiz bence oldukca geniş ve güzel. her konuda bilgi bulabiliyoruz herkeze iyi forumlar | |
|
| |
Ramses Prens
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Ağus. 15, 2010 12:53 pm | |
| Valla genişletilmesi şart bu kategorilerin yoksa forum kullanılmayacak artık | |
|
| |
ahMet Bükücü
Mesaj Sayısı : 173 Kayıt tarihi : 22/12/08 Yaş : 32 Nerden : hayat sokaklarda be kardeşim :P
| Konu: Geri: Herkez OKUSUN...! Paz Ağus. 15, 2010 1:15 pm | |
| ben forumun bu halindin memnunum... | |
|
| |
Arien Avatar
| |
| |
| Herkez OKUSUN...! | |
|