Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Korra Kimdir?

3 posters
YazarMesaj
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

Korra Kimdir?  Empty
MesajKonu: Korra Kimdir?    Korra Kimdir?  EmptyPaz Ağus. 12, 2012 4:36 pm

Saçma cümleler için üzgünüm ama karakter tanıtımı yapmak düşündüğümden daha zormuş napabilirim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aang'in ölümünden sonra yeni avatar olarak doğan kişi Güney Su Kabilesi'nden Korra oldu. Aang'in aksine Korra daha küçükken Avatar olduğunun bilincine vardı ve Toprak, Ateş, Su bükme konusunda eğitim alarak uzmanlaştı.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Üstteki resimde Korra henüz 4 yaşında ama ateş, su ve toprak bükebiliyor...

Korra'nın annesi Senna ve babası Tonraq

Çocuklarının avatar olduğunu fark eden Senna ve Tonraq Beyaz Lotus'a haber verdi ve Beyaz Lotustan gelen kişiler büyük bir şok yaşadılar. Korra gururla avatar olduğunu açıkladı ve 3 elementi bükerek (ateş, su ve toprak) herkesi şaşırttı. Bunları yaparken henüz 4 yaşında olan Korra bundan sonra tam 13 yıl boyunca eğitim gördü. Eğitimle geçen uzun yılların ardından Tenzinden hava bükmeyi öğrenebilmek için Republic City'e giden Korra'yı yepyeni dostluklar ve maceralar bekliyordu...

Korra'nın karakterini incelersek eğer... Aang ile pek ilgisi olmadığını görüyoruz. Michael Dimartino Korra'yı şöyle anlatıyor:

Korrayı ateşli bir subükücü olarak tanımlayabiliriz (DiMartino öyle demiş, yapabileceğim birşey yok Very Happy ) Korra oldukça hırçın ve kavgacı. Yaratacağımız yeni Avatar'ın Aang'in tam tersi karakterde biri olmasını istedik. Aang yumuşak başlı, sakin, göçebe bir havabükücü iken Korra çok sert, inatçı, mücadeleye girmekten çekinmeyen ve çoğuzaman insanlarla kavga eden dikbaşlı bir kız. Bu yüzden kesinlikle Aang'in tam tersi.

Not: 13 yıl boyunca Su, Toprak ve Ateş bükme konusunda eğitim alan Korra'nın su bükme öğretmeni ise Kataraydı. Katara ölmemiş ve buruştukça buruşmuştu. Ama Aylin zaten demişti. İlk sezonda Falcı bölümündeki falcı Kataraya diyordu ki "Torununun torununuda görecek ve yatağında huzur içinde öleceksin." Yine Aylin haklı çıkmıştı. Her neyse konu bu değildi.
http://www.avatarfan.blogcu.com
Arien
Arien

Su Kabilesi

Korra Kimdir?  Empty
MesajKonu: Geri: Korra Kimdir?    Korra Kimdir?  EmptyPtsi Ağus. 13, 2012 1:04 am

Evet falcı bunların olacağını çok önceden söylemişti.. Ama Katara herkesin öldüğünü gördü bu acı bence Sad Aangi, Sokka yı hatta Toph un ölümünü Sad Ama Katara şuan oğullarına, torunlarına göz kulak oluyor, yeni avatarcığımıza hatta Tophun hırçın kızına bile Smile Beni arada nostaljiye bağlatan devam niteliğinde bir dizi ve özellikle Katara ve Aang in hayatları hakkında bilgi verecek güzel sezonlar bekliyorum yapımcılardan Smile Paylaşım harika, sonu da müthiş Razz
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

Korra Kimdir?  Empty
MesajKonu: Geri: Korra Kimdir?    Korra Kimdir?  EmptyPtsi Ağus. 13, 2012 1:09 am

Darq_Rose demiş ki:
Evet falcı bunların olacağını çok önceden söylemişti.. Ama Katara herkesin öldüğünü gördü bu acı bence Sad Aangi, Sokka yı hatta Toph un ölümünü Sad Ama Katara şuan oğullarına, torunlarına göz kulak oluyor, yeni avatarcığımıza hatta Tophun hırçın kızına bile Smile Beni arada nostaljiye bağlatan devam niteliğinde bir dizi ve özellikle Katara ve Aang in hayatları hakkında bilgi verecek güzel sezonlar bekliyorum yapımcılardan Smile Paylaşım harika, sonu da müthiş Razz

Teşekkür ederiim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Katara ve Aang'in hayatı hakkında bilgi vermelerini bende istiyorum hatta en çok Sokka neler yaptı onu merak ediyorum ya umarım bunlar içinde bikaç bölüm yaparlar...

Katara'nın yaşadığı tabii ki acı bir durum. Bütün sevdiklerini kaybetmesine rağmen nasıl yaşayabiliyor bu buruşuk. Zukoyla evlenseydi Zuko ölmezdi hemen. Bir kere Zutaracı oldunuz mu bu fanatiklik asla peşinizi bırakmıyor... ayöylegüldümkigözler
http://www.avatarfan.blogcu.com
Arien
Arien

Su Kabilesi

Korra Kimdir?  Empty
MesajKonu: Geri: Korra Kimdir?    Korra Kimdir?  EmptyPtsi Ağus. 13, 2012 1:12 am

Aang de bayağı yaşadı yahu öyle deme.. Ben çok yakıştırdım onları hele 40 yaşlarındaki halleri.. boy boy çocuklaar oyyy Very Happy Kataangci olmak ya seviyorum ben beni Razz
Tophrak
Prenses
Prenses
Tophrak

Toprak Krallığı

Korra Kimdir?  Empty
MesajKonu: Geri: Korra Kimdir?    Korra Kimdir?  EmptyPtsi Ağus. 13, 2012 1:02 pm

Aylin demiş ki:

Katara'nın yaşadığı tabii ki acı bir durum. Bütün sevdiklerini kaybetmesine rağmen nasıl yaşayabiliyor bu buruşuk. Zukoyla evlenseydi Zuko ölmezdi hemen. Bir kere Zutaracı oldunuz mu bu fanatiklik asla peşinizi bırakmıyor... ayöylegüldümkigözler

Sonsuza dek Zutara derim RollEyes Ama şimdi şöyle bir durum var ki Aang'le evlenmeseydi Tenzin olmazdı, Tenzin olmasaydı Meelo olmazdı. Ben o çocuğun ciddi hastasıyım.

Bu arada ben Korra'yı izlerken şunu fark ettim. Beğenmediğim Aang'in flashbacklerde bilmem kaç saniye gözükmesi bile beni mutlu ediyor. Özledim keretayı Ühühü

Korra Kimdir?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Korra İmzaları
» Korra Pngleri
» Korra Gifler
» Korra-Teknoloji
» Korra Gifleri