| Fan Senaryoları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
zuko_mai Usta Bükücü
Mesaj Sayısı : 941 Kayıt tarihi : 05/03/09 Yaş : 111 Nerden : İstanbul
| Konu: Fan Senaryoları Perş. Ağus. 23, 2012 7:51 pm | |
| Belki çok tutabilecek bir bölüm değil, hikaye yazmak zor olabilir ama forumun canlanmasına katkısı olur diye düşünüyorum. Avatar hakkında gerçekçi olmayan , değişik hikayeler , senaryolar falan yazılacak , kopyalanacak bu kategoride . Daha önce Zıpır Aang`in paylaştığı fan hikayesi varmış hiç yazan olmazsa diye onu da bu kategoriye atabiliriz . Ne dersiniz ?
En son zuko_mai tarafından Perş. Ağus. 23, 2012 9:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Tophrak Prenses
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Perş. Ağus. 23, 2012 9:29 pm | |
| Bir Harry Potter forumunda hayran hikayeleri diye bir bölüm vardı, Harry Potter'la -hatta başka konularla da ilgili- hikayeler yazıyorlardı. Bölümler halinde oluyordu, sezonları bile oluyordu bu hikayelerin. Çoğu Dramione(Draco/Hermione) hikayesiydi, ben pek okumazdım ama biri Zutara yazsa atlarım. Diyeceğim şudur ki belli bir kelime sınırlaması, ne bileyim bazı şartlar koyarsak olur bence bu. Forumun moderatörü olan kişiye önce hikaye yollanır, uygun görülürse paylaşılır. Hatta ben Mai'nin Zuko'dan ayrılmasıyla başlayan Zuko'nun Yolu adlı bir hikayeyle başlayabilirim. - Spoiler:
Bu da Zuko'nun saçını kestiği sahne
Edit: Bir de o senaryo olacakmış sanki | |
|
| |
zuko_mai Usta Bükücü
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Perş. Ağus. 23, 2012 9:35 pm | |
| Tophrak harikasın ya Emir göndermene çok güldüm . Bence de bazı şartlar koymalıyız , yoksa önünü alamayız . - Spoiler:
1. Ayrıca bence Zuko ile Mai ayrılmamalı . Mai ölse tamam da , bence ayrılmamalılar . Yani müdahale etmiyorum , fikrimi söyledim 2.Ah haklısın kafam karışmış .Aynı anda birkaç konu daha açmaya uğraşıyodum . Teşekkürler .
| |
|
| |
Arien Avatar
Mesaj Sayısı : 4321 Kayıt tarihi : 06/04/09 Yaş : 31 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Cuma Ağus. 24, 2012 12:00 pm | |
| Bence de olabilir.. Belki bende şu bizim takımın dünyanı kurtarmasından ve internette yayınlanan Promise bölümlerinden sonraki zamanı anlatan bir hikaye kurabilirsem paylaşabilirim.. Yeni bir sezon olur falan.. Gerçi okuyan olmaz ve benim hayal gücüm okadar iyi mi bilmiyorum ama Ayliin şurayı bir oku gözünü seveyim | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Fan Senaryoları C.tesi Ağus. 25, 2012 2:54 pm | |
| Ya ben dün sinüzit ameliyatı oldum, birde burnumda kemik aldırdım falan (sonra kemikleri kavanoza koyup bana getirdiler hey Allah'ım ) Ağzım, yüzüm, gözüm, burnum şişti. Tophrak'ın Zuko'nun Yolu benzetmesine "eheheh" diye robotumsu bir gülüşle karşılık verdim ama bu kadar gülebiliyorum Herkes sevdiyse bu kategoriyi Hazalcım açıverir. Ben 1 hafta boyunca etrafta sızlanarak dolanıcam çünkü. "Ay ay ay..aman of of.." | |
|
| |
Arien Avatar
| |
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Paz Ağus. 26, 2012 12:52 pm | |
| Harikasın Hazaal açmışsın kategoriyi Hadi bakalım hayırlı olsun Zeynep'e 50 bükme gücü ekleyiverirsin değil mi? Önerisini uyguladığımız için bükme gücünü hak etti... Ben yapardım ama...aahh burnuum (Güldüğüme bakmayın acıdan ölüyorum ) | |
|
| |
Arien Avatar
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Çarş. Ağus. 29, 2012 7:27 pm | |
| Tatilden yeni geldm ve henüz nasıl bükme gücü vereceğimi çözemedim.. Çözecem inşallah | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Çarş. Ağus. 29, 2012 11:46 pm | |
| Bende bugün gidip beynimi aman yani tamponlarımı aldırdım. Artık nefes, koku ve tat alabiliyorum Beynimi burnumdan çıkardılar gibi hissettim ama değdi... Bükme gücünü verebilecek kadar gücüm var artık | |
|
| |
zuko_mai Usta Bükücü
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Cuma Ağus. 31, 2012 12:24 pm | |
| Teşekkürleer Şey bir de , çarşamba geçti | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Cuma Ağus. 31, 2012 1:56 pm | |
| Pazartesiden pazartesiye istatistik kendini sıfırlıyormuş. O yüzden yarışmayı pazartesi günü açıklamamız gerekiyor. Bunu daha önce fark etmediğim için üzgünüm... Ben hastayken Hazal girip benim için halleder diye düşünmüştüm ama o da tatildeymiş. Pazar akşamı açıklanacak yarışma | |
|
| |
Arien Avatar
| Konu: Geri: Fan Senaryoları Cuma Ağus. 31, 2012 6:31 pm | |
| Aynen tatildeydik de pek tatil sayılmazdı yani şansızdım.. Hadi baakalım bekleyin pazarı | |
|
| |
| Fan Senaryoları | |
|