| Death Note Kullanma Klavuzu :D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vanex Donna Prenses
Mesaj Sayısı : 1431 Kayıt tarihi : 17/12/08 Yaş : 29 Nerden : Bursa
| Konu: Death Note Kullanma Klavuzu :D Cuma Eyl. 17, 2010 10:55 am | |
| Malum okullar açılıyor defter kalem alışverişleri başladı.Eğer kendinize bir Ölüm Defteri (Death Note) almak istiyorsanız önce aşağıdaki kuralları okuyun,ne nasıl kullanılırmış öğrenin - Death Note'a ismi yazılan insan ölür. İsmi yazıldıktan sonra 40 saniye sonra ölüm nedeni, ölüm nedeninden 6 dakika 40 saniye sonra detaylar yazılabilir. - Death Note'u kullanan biri, öldüreceği insanın yüzünü görmüş olmalıdır. Aynı isimdeki diğer kişiler bu şekilde etkilenmezler. - Death Note'u kullanan insan ne cennete ne cehenneme girebilir. - Death Note başkalarına verilebilir. Ancak bu durumda onunla ilgili tüm hatıralar kişinin aklından silinir. - Death Note olanaksız şeyleri sağlamaz. - Shinigamilerin gözleri, insanların adı ve soyadını, yaşam süresini, yaşını vb. gösterir. İnsanlarla bu gözler değiştirilebilir ancak karşılığında insan ömrünün yarısı Shinigami'ye geçer. - Bir Shinigami, insan hayatını kısaltmak için yaratılmıştır. Bunu uzatmak için defteri kullanan Shinigami ölür. - Death Note, eğer bir insanın eline geçerse, deftere önceden sahip olan Shinigami, o kişiyi 39 gün içinde bulmalıdır. Bu kitap ölüm tanrısı ile insan arasında bir bağ olacaktır.
| |
|
| |
Tophrak Prenses
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Cuma Eyl. 17, 2010 3:32 pm | |
| Vay be!Neymiş bu Death Note...Acaba Naruto'yu bırakıp buna mı başlasam ( ) | |
|
| |
Vanex Donna Prenses
Mesaj Sayısı : 1431 Kayıt tarihi : 17/12/08 Yaş : 29 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Cuma Eyl. 17, 2010 5:06 pm | |
| Severek alırım seni aramıza (seninle birlikte iki kişi olurus ) Tabi bende herkese öyle diyorum,uygulamaya geçemiyorum o ayrı mevzu | |
|
| |
Tophrak Prenses
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Cuma Eyl. 17, 2010 5:10 pm | |
| Şimdi yeni bir animeye başlamam imkansız xD Sonra belki xD | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Cuma Eyl. 17, 2010 7:20 pm | |
| Ben geçen gün Death Note'un ilk iki bölünümü izledim beğendim. Devam etmeyi düşünüyorum Paylaşım içim teşekkürler Tophrakbukuculer eğer Narutoyu bitirip bu animeye başlamayı düşünüyorsan sana kolay gelsin Naruto izle izle bitmediği için Narutoyla birlikte bir anime daha izleyebilirsin. Ben geçen hafta 51 bölülük bir animeyi bitirdim Narutoyla birlikte. Şimdide Narutoda 170lerdeyim. İkisi birlikte gidiyor ama okullar açılacak artık başlama o yüzden Aslında Death Note Narutoya göre çok daha kısa. 37 bölüm falandı sanırım. Narutoya biraz ara verebilirsin. Ama eğer Ramses kızarsa ben suçlu değilim | |
|
| |
Tophrak Prenses
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Cuma Eyl. 17, 2010 7:24 pm | |
| Yok ya Naruto'yu bırakmak sadece bir espiriydi(sence bu mümkün mü ) Ama death note'a başlamayı düşünüyorum.Değişik geldi | |
|
| |
FireBender Zuko Bükücü
Mesaj Sayısı : 217 Kayıt tarihi : 20/09/10 Yaş : 27 Nerden : SSCB , Küba , Vietnam, Çin Halk Cumhuriyeti ;)
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Cuma Eyl. 24, 2010 5:34 pm | |
| Ben Death Note'u kullanmanın kurallarını her gün Facebook'ta Ne Düşünüyorsuna yazıyordum. Herkes orayla ilgileniyordu. Bu bi şifre mi falan. Ama daha sonra bi manyak (Kübra Topal tanırsın belki Tophrak ) bütün kuralları benim duvarıma yazmıştı. Bi anda üstümdeki ilgi azalmıştı Gıcık. | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Paz Eyl. 26, 2010 8:39 pm | |
| - FireBender Zuko demiş ki:
- Ben Death Note'u kullanmanın kurallarını her gün Facebook'ta Ne Düşünüyorsuna yazıyordum. Herkes orayla ilgileniyordu. Bu bi şifre mi falan. Ama daha sonra bi manyak (Kübra Topal tanırsın belki Tophrak ) bütün kuralları benim duvarıma yazmıştı. Bi anda üstümdeki ilgi azalmıştı Gıcık.
Keşke forumda yerlerde sürünürken karnını tutan ve kahkahalar atan bir ifademiz olsaydı Şu durumda kullanabilirdim. Anladığım kadarıyla herkesin başında gıcık bir Kübra var | |
|
| |
FireBender Zuko Bükücü
Mesaj Sayısı : 217 Kayıt tarihi : 20/09/10 Yaş : 27 Nerden : SSCB , Küba , Vietnam, Çin Halk Cumhuriyeti ;)
| Konu: Geri: Death Note Kullanma Klavuzu :D Ptsi Eyl. 27, 2010 3:05 pm | |
| Bu dediğim Kübra en az 3 kişiye bedel. Hiç susmak bilmiyo.Ders, tenefüs, kantin. Mekan, zaman vs fark etmiyo | |
|
| |
| Death Note Kullanma Klavuzu :D | |
|