Konu: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Ptsi Tem. 25, 2011 5:49 pm
Bu yazıyı blogumda yayınlamak için coşkun ve taşkın bir sevinç yaşarken blogcu problem çıkardı. Sinirim bozuldu ya! Neyse...birileriyle paylaşmam gerekiyor
Comic-Con fuarı yapıldı ve böylece elimize Korra Efsanesiyle ilgili bir çok resim ve video geçmiş oldu! Üstteki resimde beyaz bir ayıya binmiş olan Korra'yı görüyoruz. Aang'in Appası varsa Korra'nında Beyaz Ayısı var (Şakasına demiyorum, ciddiyim ) Ayının adı Naga ve Naga dişi bir ayı
Vee Korra'nın posteri!
Posterde Korrayı ve iki arkadaşını görüyoruz. Arkadaşlarından birisi ateş diğeri toprak bükücü. Büyük ihtimalle Korraya ateş ve toprak bükmeyi öğreten kişilerde onlardı... Ateş Bükücünün adı Mako, toprak bükücünün adı ise Bolin. Mako ve Bolin kardeşler aynı zamanda. En arkada ise maskeli ürkünç bir karakter var. Baş düşman o olmalı...
(Posteri imzalanmış! Ne kadar şanslı!)
Şimdi konuyu yazma sebebime gelelim... Korra'nın fragmanıda Comic-Con fuarında gösterilmiş. Comic-Con fuarıyla ilgili yazılarda buldum. Fragmanı yayınladıktan sonra bu yazılarada yer verebilirim. Ama önce fragman!
Fragman hakkında kim ne düşünüyoru bakalım? Yorumları alayım...
Benim yorumum, Fragmanı çok beğendim! Korra Efsanesi böyle fragmanda gösterildiği gibi olacaksa...harika olacak demektir Vay canına! Fragmandaki büyük Aang heykeline ne demeli! Aang'e yakışır bir heykel olmuş, bayıldım...
Resimler
Korrayı ve birisinin kafasının 1/5'ini görüyoruz...
Mako ve Bolin kardeşler...
Toph'un kızı!
Tenzin
Resimlere tıklayıp büyütebilirsiniz...
Düzenleme: Özel mesajdan biri fragmanın linkini göndermiş yeni gördüm. Önceden görseydim bu kadar aramazdım, tüh be
En son Aylin tarafından Salı Tem. 26, 2011 3:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DeathChase Bükücü
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Ptsi Tem. 25, 2011 11:42 pm
Böylece Korra hakkındaki şüpheler de bitmiş oldu. Ama videoda sorun var ,
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Salı Tem. 26, 2011 11:55 am
Ayy, eriyorum sanırım Avatar'ın müzikleri hâlâ süper. Eskimiyor yane. Bu arada plansız şehirleşme gözüme çarpmadı değil. Ne o öyle New York gibi :/ Aman olsun ben dört gözle bekliyorum. Tabi bizde Nickelodeon yok ama neyse..
Aylin abla çok çok çok teşekkürler... Gerçekten moral verdi bana...
Aylin Avatar
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Salı Tem. 26, 2011 3:10 pm
DeathChase demiş ki:
Böylece Korra hakkındaki şüpheler de bitmiş oldu. Ama videoda sorun var ,
Ben yazıyı yazarken verdiğim linkten video izleniyordu, hatta indirdimde. Sonrada bozulmuş olmalı Link için teşekkürler. Değiştirdim
Tophrak demiş ki:
Ayy, eriyorum sanırım Avatar'ın müzikleri hâlâ süper. Eskimiyor yane. Bu arada plansız şehirleşme gözüme çarpmadı değil. Ne o öyle New York gibi :/ Aman olsun ben dört gözle bekliyorum. Tabi bizde Nickelodeon yok ama neyse..
Aylin abla çok çok çok teşekkürler... Gerçekten moral verdi bana...
Ne demek canım Aslında bu fragmanın tam olarak hangi tarihte çıkacağını biliyordum ama aklımdan çıkıvermiş, unutmuşum O yüzden birkaç gün geç oldu
Bunu söylemezsem ölebilirim,
Ben demedim mi Korra kesin çıkacak diye
Ramses Prens
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Salı Tem. 26, 2011 4:46 pm
Bu ayı mutasyon mu geçirmiş, köbeği andırıyo
Korra Efsanesi çok süper olucak bence. Çünkü hepsi usta bükücü. Aksiyon, macera bol olucak gibi Fragmandan anladığım en önemli şey bu xD
DeathChase Bükücü
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Çarş. Ağus. 03, 2011 12:25 am
Neden bu avatarı çoğu anime gibi uzun sürdürmüyorlar ya. Niçin,niçiinn?
En son DeathChase tarafından Çarş. Ağus. 03, 2011 4:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tophrak Prenses
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Çarş. Ağus. 03, 2011 1:19 pm
Avatar anime olmadığı için bence ^^
Tophrak Prenses
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Paz Şub. 26, 2012 2:16 pm
Flood için özürler... Fragmanın linkine tıkladım, video kaldırılmış diyor. Aynı fragman mı bilmiyorum ama ekleyeyim dedim:
Bi de bu var:
Aylin Avatar
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Salı Şub. 28, 2012 8:32 pm
İlk videoyu daha önce izlememiştim, çok harikaymıış! Korra Efsanesi güzel olacak ya... Evet
B1L4L Bükücü
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 13/08/12 Yaş : 23 Nerden : Bursa
Konu: Geri: Korra Efsanesi Posteri ve Fragmanı! Çarş. Ağus. 15, 2012 2:24 am
poster fena sayılmaz videoda bu ara çok güzel paylaşım için teşekkürler.