Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

2 Öneri

4 posters
YazarMesaj
Firebender
Prens
Prens
Firebender

Ateş Ulusu

2 Öneri Empty
MesajKonu: 2 Öneri   2 Öneri EmptyCuma Nis. 09, 2010 1:53 pm

Selam arkadaslar baslıktanda anlasılacagı üzere Sitemiz icin 2 Ufak önerim var daha önce site hakkında hicbir öneri sunmamıstım ama bi sunayım dedim sunuyorum 2 Öneri 902887 Bunlar yapılır yada yapılmaz adminlerin verecegi karara baglı bunu biliyorum 2 Öneri 434163

1. Önerim

Son Aylarda Sitedeki Durgunlugu hepimiz biliyoruz Adminler bu soruna
Çözümlerde buluyorlar Bu güzel ama Siteye Her girdigimde Online Üye yoksa bile misafir üye olarak en az 2-3 kişi bulunuyor. İstedikleri gibi konulara girip cıkabiliyorlar Böyle oluncada üye olmaya gerek kalmıyor diyecegim su ki Misafir üyeleler Konulara nasıl cevap yazamıyorlarsa Aynı sekilde konulara giremesinler Sonucta Eger Avatarla ilgileniyorlarsa Türkiyedeki En iyi Kaynak Bu sitedir. Bedavadan yararlanılması hos degil.

2. Önerim

Bildiginiz Gibi The Last Airbender Filmi Yaklasıyor. Siteye bu film icin girenlerde Yaza dogru artacaktır. Şimdi Olmasa bile Hazirana yaklasıldıgında Bence Sitenin teması cizgi film Olarak izledigimiz Avatar Olarak degilde Film Olarak izleyecegimiz The Last Airbender Filmi teması olarak degistirilmeli.

Önerilerim bu kadar, Site icin Olumlu Düsüncelerimi aktardım Onaylamak Veya Onaylamamak Adminlere kalmıs
2 Öneri 902887 Ne olursa Olsun Sitemiz Cok Güzel..

Firebender
...
ĦмЗŦ™
Prens
Prens
ĦмЗŦ™

Toprak Krallığı

2 Öneri Empty
MesajKonu: Geri: 2 Öneri   2 Öneri EmptyCuma Nis. 09, 2010 5:08 pm

Bencegüzel öneriler .
Benimde kafama yattı. 2 Öneri Icon_wink
http://narutofanturkey.my-goo.com
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

2 Öneri Empty
MesajKonu: Geri: 2 Öneri   2 Öneri EmptyCuma Nis. 09, 2010 5:36 pm

İlk önerini hemen uyguladım bile 2 Öneri 902887. Üye olmayanlar kategorilerimizi görebiliyor ama üye girişi yapmadan içindeki konuları göremiyorlar artık.

İkinci önerinde harika 2 Öneri 980192. Hazaltoşumla konuşup tema için uygun bişeyler düşüneceğiz 2 Öneri 902887.

Öneriler için teşekkür ederim 2 Öneri 62367.
http://www.avatarfan.blogcu.com
Arien
Arien

Su Kabilesi

2 Öneri Empty
MesajKonu: Geri: 2 Öneri   2 Öneri EmptyCuma Nis. 09, 2010 6:55 pm

Hehe Emre'ye de artık tak etmiş bu durum görebilmekteyim Razz Önerilerin harika ve zaten Ayloşum da halletmş sorun yok Smile Aslında biz tema değişkliğine başlamıştık ama okadar çok şey vardı ki üşendikk ve hala üşenmekteyiz bncee Very Happy Demi Ayloşş Razz Bize temada kullanabileceğimiz resimler yada kaynaklar sunarsanı yardımcı olmuş olursunuz,bir de düzenlenecek kategoriler var ( Forum oyunları gibi,onlara takmış durumdayım ama sınavlar beni mahvediyor) Onlara da yardımcı olmak için ufak bir el atarsanız büyük bir hayır işlemiş olursunuz Very Happy (Kesinlikle görevimi başkasına yüklemeye çalışmamaktayım,Aylin ve ben yoğun olduğumuz için söylüyorum Razz) Sitenin bir bakıma girmesi şart artık..Bu hafta veya en geç önümüzdeki hafta bu çalışmalara başlamalıyız ve siz üyelerimizden de destek bekliyoruz ( özellikle moderatör arkadaşlarımızdan )
İçimi döküp destan mı yazdım ne Very Happy Bakıyorum da benmkide bir öneri olmuşş..Herneyse artık bu sitenin canlanması şartt..Eyy site sakinleri duyun artık beni,geri dönün şu forumaa,özledimm sizleerri 2 Öneri Icon_surprised
Firebender
Prens
Prens
Firebender

Ateş Ulusu

2 Öneri Empty
MesajKonu: Geri: 2 Öneri   2 Öneri EmptyC.tesi Nis. 10, 2010 12:54 pm

Önerilerimi begendiginiz icin sevindim. Ayrıca Yardımada Hazırız 2 Öneri 902887
Arien
Arien

Su Kabilesi

2 Öneri Empty
MesajKonu: Geri: 2 Öneri   2 Öneri EmptyC.tesi Nis. 10, 2010 10:14 pm

Teşekkür ederiz,haftaya kalır sanırsam..Sıkı çalışma günleri bizi bekler,hazır olun Smile

2 Öneri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir öneri
» Öneri
» Öneri
» Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...