| Öneri | |
|
|
Rp fikrini onaylıyormusunuz | Evet | | 20% | [ 1 ] | Hayır | | 80% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
keşiş aang Vatandaş
Mesaj Sayısı : 679 Kayıt tarihi : 25/07/10 Yaş : 29 Nerden : Malfoy Malikanesi
| Konu: Öneri Çarş. Haz. 29, 2011 8:47 am | |
| Bu site artık pek ilgi çekmiyor bunun için bunu rpg sitesine çevirmeyi öneriyorum avatarla ilgili bir rpg yapabiliriz herkez ne bükeceğini söyler(ateş-su-toprak-hava)adminler bununla ilgili bükme haraketlerine puan koyarlar görevlerde alınan puanlar ilde bükme haraketlerini yapabiliriz bükücüler aralarında dövüş yapabilirler ama birde avatar olmak var onuda düşündüm avatar olmak için en çok ws atan ve en çok puan toplayanı avatar yapabilirsiniz. | |
|
| |
Tophrak Prenses
| Konu: Geri: Öneri Çarş. Haz. 29, 2011 9:11 am | |
| Bu siteyi RP sitesi yapmak, bütün emekleri çöpe atmaktır! Ayrıca RPG olayı çok karmaşıktır, hele avatarda daha karmaşık olacaktır İki günde burası RPG forumu olamaz bence. | |
|
| |
GüneşIşığı Bükücü
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 27 Nerden : Odamdan XD
| Konu: Geri: Öneri Çarş. Haz. 29, 2011 12:54 pm | |
| Olana kadar devam ederiz o zaman. böyle çok durgunlaştı | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Öneri Çarş. Haz. 29, 2011 3:16 pm | |
| Ben Avatar olcam bana ne ya adminim ben RPG forumu diye açılmıştı aslında bu site. Böyle küçük bir bilgide vereyim Sonra vazgeçtik. RPG karışık ve sıkıcı. Forumu canlandırmak adına farklı şeyler yapabiliriz bence. Ama eğer RPG konusunda çok ısrarcı olursanız bir kategori açarak deneme yapabiliriz. Ne zaman önerilerinize olmaz dedim ben Aslında forumun durgun olmasındaki başlıca suçlu benim Bunu yüzüme vurmadığınız için teşekkür ederim Görürsünüz siz, öyle fikirler bulacağım ki RPG falan istemeyeceksiniz Gidip biraz düşüneyim daha dehşet fikirler bulacağım Ciddiyim ya | |
|
| |
keşiş aang Vatandaş
| Konu: Geri: Öneri Çarş. Haz. 29, 2011 8:41 pm | |
| İyi tamam birde sırası gelmişken Güneş Işığı adlı üyemizin nicki bükücü rütbesiyle yazılmış bükücü demişken ne zamandır burdayım ben neden hala bükücü olamadım yaa haksızlık buuu xD | |
|
| |
GüneşIşığı Bükücü
| |
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Öneri Salı Tem. 05, 2011 8:07 pm | |
| - keşiş aang demiş ki:
- İyi tamam birde sırası gelmişken Güneş Işığı adlı üyemizin nicki bükücü rütbesiyle yazılmış bükücü demişken ne zamandır burdayım ben neden hala bükücü olamadım yaa haksızlık buuu xD
-9 teşekkürü olan birini bükücü yapmak mantıklı değil. GüneşIşığı'nın hiç teşekkürü yok, tamam. Ama kimse onun mesajlarından rahatsız olupta eksi teşekkürde vermemiş. Forumumuzun üyeleri çok kızmadıkları sürece eksi teşekkür vermez bilirim | |
|
| |
keşiş aang Vatandaş
| Konu: Geri: Öneri Çarş. Tem. 06, 2011 1:05 pm | |
| Ben o eksinin kimin yüzünden geldiğini biliyorum ama neyse isim vermicem bu arada bende hergün giriyorum güneş ışığı sadece yazılanlara bakıyorum eğer yazılan yeni birşey yoksa biraz gözatıp geri çıkıyom | |
|
| |
Tophrak Prenses
| Konu: Geri: Öneri Çarş. Tem. 06, 2011 6:03 pm | |
| Keşişciğim, kimin verdiği önemli değil. Açtığın konuların bazıları hatta çoğu rahatsız ediciydi, sırf mesaj yazmak için yazıyordun bunu sende biliyorsun | |
|
| |
GüneşIşığı Bükücü
| Konu: Geri: Öneri Çarş. Tem. 06, 2011 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Aylin Avatar
| |
| |
keşiş aang Vatandaş
| Konu: Geri: Öneri C.tesi Tem. 09, 2011 9:21 am | |
| - Tophrak demiş ki:
- Keşişciğim, kimin verdiği önemli değil. Açtığın konuların bazıları hatta çoğu rahatsız ediciydi, sırf mesaj yazmak için yazıyordun bunu sende biliyorsun
nası zannederseniz edin yaa zaten site tarih olmuş admin tophrak ve güneşten başkası yok size iyi eğlenceler ^^ | |
|
| |
Tophrak Prenses
| Konu: Geri: Öneri C.tesi Tem. 09, 2011 12:17 pm | |
| Tarihi severim Bu arada Aylin abla, sen diyemediklerini de ben hep yazarım | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Öneri C.tesi Tem. 09, 2011 1:41 pm | |
| - keşiş aang demiş ki:
- Tophrak demiş ki:
- Keşişciğim, kimin verdiği önemli değil. Açtığın konuların bazıları hatta çoğu rahatsız ediciydi, sırf mesaj yazmak için yazıyordun bunu sende biliyorsun
nası zannederseniz edin yaa zaten site tarih olmuş admin tophrak ve güneşten başkası yok size iyi eğlenceler ^^ Teşekkürler canım Tamam ben sana söylerim Tophrak Seni forum sözcüsü ilan ediyorum | |
|
| |
Firebender Prens
Mesaj Sayısı : 2328 Kayıt tarihi : 16/12/08 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| |
| |
GüneşIşığı Bükücü
| Konu: Geri: Öneri Ptsi Tem. 11, 2011 10:57 pm | |
| Bizde yeteriz sen canını sıkma..! | |
|
| |