Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...

5 posters
YazarMesaj
FireBender Zuko
Bükücü
Bükücü
FireBender Zuko

Ateş Ulusu

Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Empty
MesajKonu: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 3:17 pm

Hazır bugün dersaneye gitmemiş, evde keyif çatarken sonraya sakladığım önerilerimi sizlere sunuyorum (Dayanamadım napiyim Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_razz )

1.Anket Seçenekleri Hakkında:

Bu önerim daha sonraki İmza/Avatar yarışması için hazırlık önerisidir Very Happy Tek olarak değerlendirmeyin lütfen.
-Bence- Anket seçeneklerinin miktarı yeterli değil. En az 15-20 olmalı. Eğer bu yapılabilirse (anlamadığım için bu işlerden bilmiyorum da. Belki usulü budur. Very Happy ) gerekli bir değişiklik.

2.İmza/Avatar Yarışması:

Anket değişikliğini bu önerim için istemiştim.
Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_king
Her yıl veya ay bir avatar ve imza yarışması olursa foruma canlılık katabilir. Yarışmaya katılmak isteyenler yarışma sorumlusuna katılacağını bir başlık altında belirtir.(öm de olabilir; ama başlık düzenli ve yarışma sorumlusu açısından daha rahat olur ) Hangi resimle katılacaksa resmini başlığa upload edilmiş şekilde ekler. Yarışma günü katılımcıların resimlerini sorumlu herkesin beğenisine sunar ve biz de beğendiğimize anket usulü oy veririz. Smile

Yarışmalarla ilgili düşüncelerim;

Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_arrow
Avatar yarışması ayrı, imza yarışması ayrı olmalı.
Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_arrow Avatar yarışmasını şuradaki önerim dahilinde banner/rütbe ve avatar uyumunu da dikkate alarak değerlendirmeliyiz. ([b]♫_¢¡l€k€$ bu öneriyi hayata geçirebiliriz dediği için yarışmayı öyle değerlendirelim diyorum. Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 980192 )
Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_arrow
Yarışma yılda bir olursa adına "Geleneksel Avatar Fan Türkiye Avatar Yarışması / Geleneksel Avatar Fan Türkiye İmza Yarışması" diyebiliriz. Hem ayda bir olursa yarışma sorumluları sıkışabilir.
Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_arrow Dereceye girenlere de ödüller verilebilir Razz Very Happy

Sevgiler Saygılar...

FireBender Zuko...

To be Continued...
Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_cool
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:22 pm

1.Anket seçeneğini 50'ye kadar çıkarabiliyoruz. 20'ye çıkardım şimdilik. Gerektiğinde yükseltebilirim Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 980192

2.Avatar/imza yarışması fikri çok hoşuma gitti. Ama yılda bir olmasa 3 ayda bir falan olsa daha iyi olabilir.

Şöyle yapabiliriz, yarışmaya katılmak isteyenler öm yoluyla katılacaklarını bildirirler. Yarışma için yaptıkları avatar ya da imzalarını ömden bana gönderirler. Yarışmacıların birbirinden haberi olmazsa daha eğlenceli olur. Ankete resimleri koyarız. Üyelerde hangi avatarı kimin yaptığını bilmeden oy verir.

Bu parlak fikir ne yazık ki bana ait değil Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 434163 Başka bir forumda görmüştüm zamanında Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 902887

Diğer arkadaşlarda yorum yapsın bakalım. Fikir beğenilirse seve seve uygularız biz. Eğlenceli olacak gibime geliyor.

Teşekkürler öneri için Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 681490 (yine Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 434163)
http://www.avatarfan.blogcu.com
FireBender Zuko
Bükücü
Bükücü
FireBender Zuko

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:34 pm

Düşününce, kimin hangi imza veya avatarla katıldığını bilmemek daha eğlenceli ve tuhaf olur Very Happy 3 ayda bir yapılması konusunda benim fikrim olumlu. Bakalım yorumlara. Umarım yorumlar da olumlu yönde olur Razz
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:37 pm

Umarım yorumlar da olumlu yönde olur.

Senin yukarıdaki sözüne karşılık şunu söylemek istiyorum:

Umarım yorum olur... Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 434163
FireBender Zuko
Bükücü
Bükücü
FireBender Zuko

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:41 pm

Evet bir de o var. Okul sebebiyle (sanırsam Very Happy ) forum boş bu aralar genellikle. Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Icon_study
Vanex Donna
Prenses
Prenses
Vanex Donna

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:42 pm

♫_¢¡l€k€$ demiş ki:
Umarım yorumlar da olumlu yönde olur.

Senin yukarıdaki sözüne karşılık şunu söylemek istiyorum:

Umarım yorum olur... Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 434163

Tek diyebileceğim..Harikasın Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 902887

Benden yorum gelmek üzere..Geliyoor! Ve geldi bakın aşşada Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 415780

Fikir süperkulade ama bence ayda bir yapılsın çünkü üç ay bekleyemem.Katılım olursa eminim onlarda bekleyemeyecektir.(Yoksa kendi adıma mı konuşayım Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 434163) Kimin ne yaptığının belli olmaması bencede gayet iyi bir fikir.Merakı arttırması yönünden katkısı olur en azından.

Bir sorum olacak.Yarışmaya katılan avatar ve imzaların Avatar'la ilgili olması gerekmiyor değil mi.Bence serbest olsun.Aksı takdırde katılmam zaten Very Happy
http://merlinfan.meabout.com
FireBender Zuko
Bükücü
Bükücü
FireBender Zuko

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:45 pm

Bence öyle bir kısıtlama saçma olur. Çünkü zaten bizler Avatar fanıyız ve her resim bizim için çok güzel. Zaten çoğu resmi de görmüşlüğümüz vardır Very Happy Pek bir heyecanı olmaz öyle olduğu takdirde. Benim düşüncem her türlü resim olmasından yana ^^
Aylin
Aylin

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:48 pm

Avatar kısıtlaması aklıma bile gelmemişti benim Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 434163 Her türlü resim kullanılmalı bence. Yoksa kimse katılmaz ki Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... 601755
FireBender Zuko
Bükücü
Bükücü
FireBender Zuko

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyCuma Eyl. 24, 2010 4:54 pm

Evet. Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Suspect Bir de ricada bulunayım. Yorum yapanlar öneriye ek olarak yeni öneriler sunarsa daha eğlenceli bir yarışma olur Wink

@Vanex Donna
1 ay olursa suyu çıkabilir Very Happy Tadı da kalmayabilir Very Happy Süre ne çok uzun olmalı ne de çok kısa olmalı ^^
Arien
Arien

Su Kabilesi

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyPaz Eyl. 26, 2010 10:24 am

Güzel öneriler ancak hem okul açıldı hem de benim pc-net sorunum devam ediyor..Ayloşla yapma fırsatı bulmak istiyorum ama ne kadar olur bilmiyorum..Sözlerimi tutmak istiyorum,umarım isteklerinizi yapabiliriz Smile
Anna
Prenses
Prenses
Anna

Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...   Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... EmptyPaz Eyl. 26, 2010 1:51 pm

Güzel fikir ,sürede iyi 3 ayda 1 ,avatarla sınırlı olmamasıda iyi.iyi işte foruma renk gelir biraz xD

Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 2 Öneri
» Bir öneri
» Öneri
» Öneri