| Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
FireBender Zuko Bükücü
Mesaj Sayısı : 217 Kayıt tarihi : 20/09/10 Yaş : 27 Nerden : SSCB , Küba , Vietnam, Çin Halk Cumhuriyeti ;)
| Konu: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 3:17 pm | |
| | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:22 pm | |
| 1.Anket seçeneğini 50'ye kadar çıkarabiliyoruz. 20'ye çıkardım şimdilik. Gerektiğinde yükseltebilirim 2.Avatar/imza yarışması fikri çok hoşuma gitti. Ama yılda bir olmasa 3 ayda bir falan olsa daha iyi olabilir. Şöyle yapabiliriz, yarışmaya katılmak isteyenler öm yoluyla katılacaklarını bildirirler. Yarışma için yaptıkları avatar ya da imzalarını ömden bana gönderirler. Yarışmacıların birbirinden haberi olmazsa daha eğlenceli olur. Ankete resimleri koyarız. Üyelerde hangi avatarı kimin yaptığını bilmeden oy verir. Bu parlak fikir ne yazık ki bana ait değil Başka bir forumda görmüştüm zamanında Diğer arkadaşlarda yorum yapsın bakalım. Fikir beğenilirse seve seve uygularız biz. Eğlenceli olacak gibime geliyor. Teşekkürler öneri için (yine ) | |
|
| |
FireBender Zuko Bükücü
Mesaj Sayısı : 217 Kayıt tarihi : 20/09/10 Yaş : 27 Nerden : SSCB , Küba , Vietnam, Çin Halk Cumhuriyeti ;)
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:34 pm | |
| Düşününce, kimin hangi imza veya avatarla katıldığını bilmemek daha eğlenceli ve tuhaf olur 3 ayda bir yapılması konusunda benim fikrim olumlu. Bakalım yorumlara. Umarım yorumlar da olumlu yönde olur | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:37 pm | |
| Umarım yorumlar da olumlu yönde olur. Senin yukarıdaki sözüne karşılık şunu söylemek istiyorum: Umarım yorum olur... | |
|
| |
FireBender Zuko Bükücü
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:41 pm | |
| Evet bir de o var. Okul sebebiyle (sanırsam ) forum boş bu aralar genellikle. | |
|
| |
Vanex Donna Prenses
Mesaj Sayısı : 1431 Kayıt tarihi : 17/12/08 Yaş : 29 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:42 pm | |
| - ♫_¢¡l€k€$ demiş ki:
- Umarım yorumlar da olumlu yönde olur.
Senin yukarıdaki sözüne karşılık şunu söylemek istiyorum:
Umarım yorum olur... Tek diyebileceğim..Harikasın Benden yorum gelmek üzere..Geliyoor! Ve geldi bakın aşşada Fikir süperkulade ama bence ayda bir yapılsın çünkü üç ay bekleyemem.Katılım olursa eminim onlarda bekleyemeyecektir.(Yoksa kendi adıma mı konuşayım ) Kimin ne yaptığının belli olmaması bencede gayet iyi bir fikir.Merakı arttırması yönünden katkısı olur en azından. Bir sorum olacak.Yarışmaya katılan avatar ve imzaların Avatar'la ilgili olması gerekmiyor değil mi.Bence serbest olsun.Aksı takdırde katılmam zaten | |
|
| |
FireBender Zuko Bükücü
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:45 pm | |
| Bence öyle bir kısıtlama saçma olur. Çünkü zaten bizler Avatar fanıyız ve her resim bizim için çok güzel. Zaten çoğu resmi de görmüşlüğümüz vardır Pek bir heyecanı olmaz öyle olduğu takdirde. Benim düşüncem her türlü resim olmasından yana ^^ | |
|
| |
Aylin Avatar
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:48 pm | |
| Avatar kısıtlaması aklıma bile gelmemişti benim Her türlü resim kullanılmalı bence. Yoksa kimse katılmaz ki | |
|
| |
FireBender Zuko Bükücü
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Cuma Eyl. 24, 2010 4:54 pm | |
| Evet. Bir de ricada bulunayım. Yorum yapanlar öneriye ek olarak yeni öneriler sunarsa daha eğlenceli bir yarışma olur @Vanex Donna 1 ay olursa suyu çıkabilir Tadı da kalmayabilir Süre ne çok uzun olmalı ne de çok kısa olmalı ^^ | |
|
| |
Arien Avatar
Mesaj Sayısı : 4321 Kayıt tarihi : 06/04/09 Yaş : 31 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Paz Eyl. 26, 2010 10:24 am | |
| Güzel öneriler ancak hem okul açıldı hem de benim pc-net sorunum devam ediyor..Ayloşla yapma fırsatı bulmak istiyorum ama ne kadar olur bilmiyorum..Sözlerimi tutmak istiyorum,umarım isteklerinizi yapabiliriz | |
|
| |
Anna Prenses
| Konu: Geri: Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... Paz Eyl. 26, 2010 1:51 pm | |
| Güzel fikir ,sürede iyi 3 ayda 1 ,avatarla sınırlı olmamasıda iyi.iyi işte foruma renk gelir biraz xD | |
|
| |
| Anket Seçenekleri ve Sürpriz Öneri... | |
|